Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 29, 2020

Tvoje písničky musí hrát dobře ve studiu, v autě, nebo z rádia mamce v kuchyni! A od toho je tady mastering. Co se v tomto procesu děje a co masteringový zvukař dělá? Co je Loudness War a.k.a. Válka hlasitostí? Po tomhle díle budeš mít singl, CDéčko nebo klidně vinyl který hraje dobře všude!


Apr 22, 2020

Máš dobře nahranou písničku, ale pořád nezní jak z tvých tajných snů? Pomůže ti studiový mixing! Od basu po výšky, zleva doprava - vysvětlíme ti, jak funguje prostor, mezi dvěma repráky. Dnešní bonus: uvedeme tě i do stručné historie mixingu. Pojď s námi proletět frekvenčním spektrem! Tvoje...


Apr 15, 2020

Už jsi dlouho nenahrál žádný song, jsi sám a nudíš se? :( Máš doma hrnce, pokličky a struhadlo? Super. Ale k nahrávání to potřebovat nebudeš. Poradíme ti, jak si doma levně a hlavně KVALITNĚ nahrát svoji muziku. Taky ti řeknem, co se ti k tomu bude hodit a jak tyhle informace prakticky využiješ -...


Apr 8, 2020

I když zpíváš a hraješ jako bůh, opravám se nevyhneš. Střih totiž není jen ve filmu. Edituje se i v nahrávacím studiu! Kolik druhů úprav znát a k čemu je můžeš využít? To ti řekneme v dnešním díle.

https://www.milionovakapela.com/

Dej nám Like, Subscribe a šiř mezi své hudební...


Apr 1, 2020

Potí se ti ruce při představě tlačítka REC? Není důvod! Poradíme ti, jak se dobře nachystat na nahrávání. Všechny možnosti a způsoby se dozvíš v dnešní epizodě. Ať už nikdy nemáš pocit, že ti při nahrávání tečou miliony z kapsy.

Dej nám Like, Subscribe nebo šiř mezi své hudební...