Preview Mode Links will not work in preview mode

Jul 28, 2021

Motivační citáty, které tě nabudí k tomu založit si nejlepší projekt na světě. To je to, co ti cpát nebudeme, protože víme že tak jednoduše to nejde. Jak ale stále vidět velký cíl v dáli a dělal k němu malé krůčky? O tom v dnešní epizodě.

UDĚLEJ SI Z CVIČENÍ NA NÁSTROJ ZVYK


Jul 21, 2021

Každý víkend tvrdě hraješ na koncertě a pak nevíš co s pěnězma? No, tak to asi není... Ale je dobré vědět, jaká je tvá finanční situace a kam ti tečou peníze. Dnes ti poradíme, jak si rozdělit výplatu a moct vyměnit čínské nudle za kvalitní pivo a klobásu :) 

Bohatý táta, Chudý táta

Jak...


Jul 14, 2021

Sex, drogy a rock and roll? Partnerky a partneři jásejte, tak už většina backstage dávno nevypadá! Pokud to chce kapela někam dotáhnout, je to tvrdá dřina. Před koncertem vybalit, nachystat a potrénovat. Po koncertě vše sbalit a unavený cestovat domů, nebo na další koncert. Tak vypadá život...


Jul 8, 2021

Poznáš zpěv, bicí, kytaru, basu. Najednou slyšíš nový zvuk, líbí se ti, ale nedokážeš říct, co to je? Nauč se poslouchat kriticky. Rozlož si hudbu na části a poznávej detaily. Jak na to ti poradíme v dnešním díle! 


Jul 1, 2021

Tisíce fanoušků čekajících na podpis. Plná backstage krásných žen. Tak si určitě spousta z nás představuje slávu. Ale co když k tobě přijde fanynka s nůžkami a chce si kousek tebe odnést domů? Ano, to se opravdu stalo! Dnes ti přiblížíme odvrácenou stranu slávy a popularity. Ale taky...